Upravit stránku

Business analýza je pro nás jednou z klíčových oblastí, v rámci které poskytujeme služby:

Snažíme se neustále rozšiřovat naší komunitu o nové business analytiky a hledat pro ně zajímavé nové uplatnění. Abychom se v této kompetenci posíli, dohodli jsme se na spolupráci s Karlem Smíšovským.

„Zapojení do týmu Projectmana je logickým vyústěním naší prohlubující se spolupráce. Projectmana dlouhodobě vnímám jako skvěle fungující firmu a když jsem se rozhodoval, s kým se spojit pro další etapu své kariéry, nabídka od Projectmana se nedala odmítnout. Hlavním kriteriem byly sdílené hodnoty a pohled jak na odbornou stránku projektového řízení a business analýzu, tak i na další rozvoj firmy samotné.“
Karel Smíšovský

Karel s námi externě spolupracuje několik let a od září 2021  již jako plnohodnotný člen týmu.

S Karlem budeme společně pracovat na vylepšení v několika oblastech. Tou základní je obchod - využít Karlova networku pro získání nových, nejen business analytických, pozic, které budou atraktivní pro naší komunitu. Karel bude mít za cíl získat jak nové klienty, tak se pro ty stávající stát garantem kvality v oblasti business analýzy.

V rámci naší komunity bude mít Karel na starosti rozvoj BA kompetence, pomoc s nalezením a výběrem kandidátů a rozšiřování komunity o nové business analytiky/-čky. 

Karel bude mít v roli “Competency Managera” za úkol také oblast business analýzy konzultovat u našich klientů a pomáhat s rozjezdem business analytické části klíčových projektů. Díky své dlouholeté praxi bude jeho cílem i edukace, jak v rámci otevřených školení, tak ve školeních připravovaných na míru dle individuálních potřeb klientů. Karel bude také participovat na našem Projectman EDU programu a jeho budoucím rozvoji, aby lépe odpovídal potřebám naší komunity a trhu.
Určitě se můžeme od Karla těšit i na podnětné workshopy.

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti