Upravit stránku

Co je Juno.one a co všechno umí?

Juno.one je všestranný nástroj pro řízení projektu nejen v oblasti IT. Byl vytvořen jako odpověď na potřeby klientů, kteří si přáli jednotný ekosystém, který by pokrýval všechny aktivity a data související s jednotlivými kroky spojenými s projektovým řízením.

Součástí Juno.one je několik modulů: chytrý Dashboard, který každého uživatele ihned po přihlášení informuje o statusu tasků, testů nebo ticketů, které jsou pro něj důležité - a to napříč všemi projekty. To je skvělé pro přehled o deadlinech a množství práce, která nás daný den / týden / měsíc čeká. Dále Projektový modul. Zde se odehrává hlavní část projektového managementu. Libovolné množství projektů lze v tomto modulu plánovat (Roadmaps), vytvářet projektový design (Design), provádět detailní test case management (Test), procházet, řešit nebo vytvářet úkoly a záznamy o problémech (Issues) a v nastavení upravovat vlastní priority a workflows pro jednotlivé týmy (Settings).
V modulu Service Desk, který je těsně před vydáním nové, propracované verze, je možné a) odbavovat externí zákaznické požadavky a b) řešit interní firemní resource management.
Docs modul je určený pro podrobnou dokumentaci veškerých informací, které jsou pro vaše projekty důležité. Modul Reports nabízí přehled jednotlivých projektů prostřednictvím exportovatelných grafů, což se hodí pro účely interních týmových reviews nebo externích prezentací projektových výsledků pro stakeholdery.

Celým nástrojem uživatele také provází propracovaný juno filter, jehož pomocí lze najít jakoukoliv projektovou entitu na základě přesně nadefinovaných parametrů.

Momentálně se ještě dovyvíjí modul Timesheet, který bude propojen se všemi ostatními moduly a bude sloužit nejen pro zaznamenávání odpracovaných hodin, důležitých událostí nebo plánování eventů a meetingů, ale také pro efektivní přehled a rozdělování pracovních hodin, které mají jednotlivé týmy k dispozici pro daný časový úsek (např. sprint).

Na trhu nástrojů pro podporu řízení projektů a vývoje se juno.one postupně zabydluje. Setkali jste se s juno.one už na některém z vašich projektů? Zajímaly by vás jeho funkcionality více do podrobna? Nebo byste měli chuť se zapojit přímo do vývoje tohoto nástroje? Ozvěte se nám, spolupracujeme přímo s juno-tvůrci!
 

Odkaz na domovský web: juno.one

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti