Upravit stránku

 

Získejte až 60 PDU zdarma posloucháním podcastu. 

Získání certifikace Project Management Professional (PMP) od Project Management Institute (PMI) může být koncem jedné cesty, ale je to také začátek druhé. Certifikace není platná po celý život. Abyste byli skutečně PMP, musíte držet krok s rychle se měnícím světem projektového managementu, pracovat na zlepšování svých dovedností, spolupracovat s komunitou PM - a splněním všech těchto úkolů získáte Professional Development Units (PDUs). Tyto jednotky jsou velmi důležité, protože vám umožňují obnovit vaši certifikaci - což musíte udělat každé 3 roky.

V této sérii článků vám představím své tipy a triky, jak vydělat PDU, které potřebujete - a bude jen na vás, abyste se rozhodli, která z těchto metod vám bude nejlépe vyhovovat.

Část 1. 

Podcast Project Management

Podcast Project Management je skvělým zdrojem jak pro zkušené, tak pro juniorské projektové manažery, kteří získají nejnovější a nejlepší tipy a rady, jak úspěšně realizovat projekty. Za podcastem stojí Cornelius Fichtner, projektový manažer z Evropy, který nyní žije v Arizoně a který nedávno vydal epizodu podcastu číslo 455. Impozantní číslo, určitě. Jak vám tento skvělý zdroj pomůže získat vaše PDU?

Odpověď je docela jednoduchá: Posloucháte podcast. Existuje mnoho možností, jak to udělat (Cornelius má podcast k dispozici v působivém množství služeb, včetně těch nejpopulárnějších, jako je Spotify nebo TuneIn) a vždy si můžete zdarma poslechnout posledních 15 epizod. Pokud tedy budete držet krok s podcastem dostatečně dlouho, budete si moci tímto způsobem vydělat svých 60 PDU, zcela zdarma. Pokud vám nevadí utratit trochu peněz, můžete si také předplatit podcast Premium, kde máte k dispozici všechny epizody, které můžete kdykoli a kdekoli přehrát.

Cornelius má dokonce velmi užitečnou stránku, která nastiňuje podrobnosti o tom, jak používat PM Podcast k získávání PDU, spolu s velmi užitečnou šablonou souboru protokolu PDU, kterou můžete použít k záznamu procesu výdělku PDU. Důrazně doporučuji použít tento soubor ke sledování vašich PDU, protože může přijít čas, kdy PMI auditor přijde a klepne a zeptá se, jak přesně jste své PDU získali. Jako projektový manažer je to riziko, které jste určitě dobře připraveni zmírnit.

Zdroje:

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti