Upravit stránku

Rozvíjíme jednotku EDU a z příležitostných školení budujeme celou sadu vzdělávacích veřejných akcí a programů na míru pro naše zákazníky a kontraktory. Soustředíme se na 4 základní kompetence, a to:

  • Projektový management
  • Business analýza
  • Agile
  • UX

Denisa na pozici Education Managera zastřešuje veškeré aktivity v rámci vzdělávání.

Nabídka EDU

Nyní připravujeme celou řadu školení na míru z těchto oblastí pro naše zákazníky Škoda Auto, Kooperativa, UNIQA, Česká spořitelna, Garrett, EY. Zároveň připravujeme nabídku kurzů pro jednotlivce a v průběhu léta jí budeme postupně přidávat na náš web. Pokud uvažujete o školení nebo vzdělávání, nečekejte až budou kurzy vypsány na webu, nejlépe ihned kontaktujte Denisu, která s Vámi Vaše požadavky na školení probere a společně vyberete nejlepší kurz a termín. Navíc nabízíme pomoc na projektech formou individuální odborné konzultace našich specialistů a v neposlední řadě koučing od Jaromíra a Tomáše, kteří sami jsou dlouholetými projektovými manažery v bankovním prostředí a před několika lety se vydali také na cestu profesionálních koučů.


Oblasti ve kterých se chceme rozvíjet odpovídají našemu zaměření:

  • Projektový management - již roky školíme ve spolupráci s PM Consultingem a Petrem Janišem projektový management dle standardů PRINCE2 a PMI včetně certifikací. Nyní rozšiřujeme nabídku kurzů o unikátní a atraktivní kurzy/workshopy vycházející ze zkušeností z praxe pod vedením Standy Bílka - Jak zkrotit komplexitu a nejistotu na projektech, Zavádění změn v organizaci a Řízení programů v kostce apod.
  • Analýza - základním pilířem školení business analytických dovedností je kurz Core Principles in BA. Pokud jste jím již prošli a chtěli byste si na názorném příkladě vyzkoušet co vše obnáší správně jednat o požadavcích zkuste Requirements Elicitation pod vedením zkušeného  lektora Karla Smíšovského. Standardem v disciplíně BA je BABOK (Body of Knowledge in Business Analysis), který také školíme a můžeme určitě doporučit. Žádný profesionální analytik se neobejde bez znalosti modelovacích jazyků, nabízíme tedy kurzy na UML, BPMN a ArchiMate včetně případných příprav na získání certifikační zkoušky. 
  • Agile - pokud Vás láká agilní prostředí a chcete více prostoupit do agilních principů tak pro Vás máme základní školení Agile Essentials, ale také školení, která budou zakončena certifikační zkouškou jako jsou SAFe, Professional Scrum Master nebo Product Owner a to vše pod vedením skvělého lektora Martina Popeláka, který rád přijímá veškeré výzvy v rámci vzdělávání. 
  • UX - do naší EDU nabídky také nově vstoupí školení a workshopy na UX, máme namyšleno několik zajímavých témat,  která budou spíše pasovat na kratší interaktivní workshopy jakou jsou Design Thinking nebo User experience research and user testing, ale také školení na UX, kde Vám ukážeme jak vypadá ucelený proces od samotného nápadu po spuštění aplikace. 
  • Podpůrné oblasti - v neposlední řadě musíme zmínit softskills, kde se budeme snažit přinášet jak firmám, ale tak i jednotlivcům inovativní přístupy v oblasti osobního, týmového ale i organizačního rozvoje. Pokud máte pocit, že potřebujete změnu ve Vašem pracovním, ale i osobním životě, tak právě pro Vás budou tato školení. 

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti