Upravit stránku

Naši klienti

Rostli jsme u dlouholetých outsourcingových klientů: Škodovka zůstává hlavním tahounem, rozšířili jsme tým v Edwards Lifesciences, Unipetrolu, Benzině a Raiffeisenbank. Velmi slibně se zvětšil tým ve Spořitelně a Eurowagu a novými vycházejícími hvězdami jsou Model Group, Makro a Epiroc.
 
Letošní rok byl rekordní i v oblasti vzdělávání - našimi EDU programy prošlo na 250 studentů z českých a globálních firem, měli jsme studenty z Číny, Austrálie, USA. 

Celkem jsme letos pracovali pro neuvěřitelných 42 klientů.

Klienti Projectmana


EDU a osvěta

Za letošním mimořádným úspěchem EDU stojí naše nová manažerka Denisa. Díky ní, jsme výrazně rozšířili paletu kurzů, které máme v našich klíčových oblastech. V projektovém řízení jsme školili jak certifikace, zejména PMI-PMP a PRINCE2, tak kurzy základů a různé kurzy na míru. V agilní oblasti školíme jak scrum mastery, tak product ownery, tak škálovanou agilitu SAFe a Less. V business analýze je trhákem kurz Business analýza informačních systémů, školíme vše od UML a EA po certifikaci IIBA. Připravujeme školení pro user experience a design thinking.
 
Bodovali jsme i odborně - v červnu jsme spolupořádali výborně hodnocenou první business analytickou konferenci s více než 150 účastníky. Povedl se nám projectmaní workshop na UX, našlapaná Cal-BA a emoční rozjímání před Vánoci. Vystoupili jsme na PMConu a Project Agile & Leadership konferenci a obsadili 3. místo na Agile race. 

Péče o kontraktory

Pracujeme na tom, abychom vás co nejvíce podpořili v oblasti osobního rozvoje a vzdělávání a pomohli vám v praktikalitách jako je fakturace a účetnictví.
 
Připravili jsme kontraktorský extranet, který má usnadnit orientaci v benefitech a vzájemnou komunikaci, přečtete si v tomto čísle.
 
Ačkoliv se snažíme o odborné akce a školení, v popularitě vedou akce spojené s alkoholem, případně sportem. Na lednový skialp máme tradičně plnou boudu, v Riegráčích teče pivo proudem a vánoční večírek je pomyslnou tečkou za úspěšným rokem. 

Stohlavý tým

Končíme rok s 95 členným kontraktorským týmem a 17 lidmi v kanceláři na Lidické, celkem je nás 112. Letos dosáhneme rekordního obratu 185M korun. Využíváme růstu k posílení odolnosti Projectmana. Investujeme do obchodního týmu, rozbíháme aktivity směrem do zahraničí a ukládáme peníze do rezerv na horší časy. Úspěšně jsme se certifikovali na Tisax, obdobu ISO 27 001  a udělali si rating udržitelnosti. Nezapomínáme ani na dobročinnost a posíláme prostředky na pomoc Ukrajině a sportování v dětských domovech. 

Nevyhýbají se nám f*ckupy, některé rozvojové nápady se nedaří tak jak bychom si představovali, snažíme se z toho vzít to dobré a vydat se jinou cestou. 

Křišťálová koule

Co nás čeká v roce 2023? Chceme růst a pokud se nesplní pesimistické prognózy ohledně vývoje na trhu, tak také porosteme. Chceme rozšiřovat obchodní tým a máme připraveny investice do obchodního a odborného rozvoje, tak abychom vám mohli nabízet více zajímavých příležitostí. Pro několik klientů už poskytujeme služby do zahraničí a chceme to dále podpořit a aktivně vyhledávat příležitosti, zejména v západní Evropě. Posilujeme vnitřní organizaci a budujeme samostatný management, aby firma byla co nejvíce nezávislá na nás majitelích a my měli více prostoru na business development. Ceníme si vás všech co pro nás pracujete, za našim úspěchem jste VY!

Přejeme všem úspěšný rok 2023, lásku, štěstí a zdraví

Petrové, Jirka a tým z Lidické
 

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti